Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

ALINDA RO

Arome si Preparate din Fructe

Cu capacitățile sale creative, expertiză și experiență de peste 70 ani, Frutarom este un partener competent în lumea în curs de dezvoltare a aromelor. Fie ca se prefera arome naturale sau identic-naturale, ALINDA RO va poate oferi arome pentru orice gust si o multitudine de aplicatii.

Solutiile complete Frutarom care includ preparate dulci din fructe sau sosuri picante, completeaza gama de topinguri si arome ale ALINDA RO create pentru a da un gust natural in produsele lactate.
Arome

Aromele (fie naturale, identic naturale sau artificiale) sunt definite chimic ca fiind substanțe cu proprietăți aromatice. Frutarom oferă toate aceste tipuri de arome, de o calitate foarte bună, cu o scurtă perioadă de livrare, un preț corect comparativ cu randamentul și personalul dedicat.
Preparate din fructe

Preparatele din fructe ale companiei Frutarom sunt o combinație inteligentă de diferite componente toate bazate pe ingrediente naturale , arome și extracte. Domeniile de aplicabilitate sunt: iaurturile, brânza proaspătă, lapte și iaurturi de băut, înghețată.
Extracte și ingrediente funcționale

Unele condimente și plante aromatice sunt contaminate microbiologic. O posibilitate de a reduce numărul bacteriilor este utilizarea extractelor și uleiurilor esențiale conținute de aceste condimente și plante aromatice, care sunt sterile. Mirosul și gustul pot fi mai bine standardizate folosind condimentele și ierburile aromatice. Frutarom este singurul producător capabil de a oferi industriei alimentare alimente si băuturi funcționale și soluții adaptate, o gamă largă de produse alimentare, arome și extracte de plante.

ALINDA RO va recomanda:

imagine
Alinda RO ofera amestecuri si condimente create pentru a satisface cele mai rafinate gusturi
Alinda RO va ofera produse ale renumitei fabrici Blessing Biotech, parte a grupului Gewurzmuller, sub brandul Bitec.
imagine
Ingredientele potrivite pentru toate tipurile de brânzeturi
Ingredientele ALINDA RO sunt potrivite pentru toate tipurile de brânzeturi, proaspete și fermentate, si de asemenea, sunt recomandate pentru aplicare atât în tehnologiile tradiționale de producție cât și in cele mecanizate.• Brânzeturi proaspete: Labneh, tip Philadelphia, [...]
imagine
proteine din lapte și stabilizatori pentru toate tipurile de iaurt
ALINDA RO oferă soluții eficiente din punct de vedere economic pentru producția de iaurt, oferind o varietate de proteine din lapte și stabilizatori pe bază de grăsimi animale sau vegetale.   Produs Caracteristici Aplicari Continut d [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
testo
testo
infoALIMENT MAGAZIN